November 20-21 College Admissions

Join our  event to learn more new college admissions.

College and Universities working with CROWN Albania

1 – BPP University
2 – Cambridge Education Group

   • CATs Colleges
   • Canterbury
   • London
   • Cambridge
   • Boston
 • — Cambridge Education Group
   • ONCampus,
   • Amsterdam University of Applied Sciences
   • Birkbeck
   • Coventry University
   • Coventry University London Campus
   • Goldsmiths
   • LSBU
   • Lund University
   • ONCAMPUS Boston
   • ONCAMPUS Cal State Monterey Bay
   • ONCAMPUS SUNY
   • ONCAMPUS Texas
   • Queen Mary
   • Royal Holloway
   • Royal Veterinary College
   • The Courtauld Institute of Art
   • UCLan
   • University of Amsterdam
   • University of Hull
   • University of Reading
   • University of Rhode Island
   • University of Sunderland

3 – Oxford International Education Group
4 – Navitas Group

   • Australian College of Applied Psychology (ACAP)
   • Australian College of Business and Technology (ACBT)
   • Australian TESOL Training Centre (ATTC)
   • Birmingham City University International College (BCUIC)
   • Cambridge Ruskin International College (CRIC)
   • Centre for English Language (CELUSA)
   • Curtin College
   • Curtin Singapore
   • Deakin College
   • Edinburgh International College (EIC)
   • Edith Cowan College
   • Eynesbury
   • Florida Atlantic University Global Student Success Program
   • Fraser International College (FIC)
   • Griffith College
   • Hawthorn-Melbourne
   • Health Skills Australia (HSA)
   • Hertfordshire International College (HIC)
   • International College at Robert Gordon University (ICRGU)
   • International College of Manitoba (ICM)
   • International College Portsmouth (ICP)
   • International College Wales Swansea (ICWS)
   • La Trobe Melbourne
   • La Trobe University Sydney Campus
   • London Brunel International College (LBIC)
   • Navitas College of Public Safety (NCPS)
   • Navitas English
   • Navitas English – AMEP & SEE
   • Navitas Professional
   • Newcastle International College (NIC)
   • Plymouth University International College (PUIC)
   • Richard Bland College of William & Mary Global Student Success Program (RBC GSSP)
   • SAE Institute
   • South Australian Institute of Business and Technology (SAIBT)
   • Sydney Institute of Business and Technology (SIBT)
   • UC International College (UCIC)
   • UMass Boston International Student Success Program
   • UMass Dartmouth Global Student Program
   • UMass Lowell Global Student Success Program
   • University of Canberra College (UC College)
   • University of Idaho Global Student Success Program (Idaho GSSP)
   • University of New Hampshire Global Student Success Program
   • University of Northampton International College (UNIC)
   • Western Sydney University International College (WSUIC)
   • Western Sydney University Sydney City Campus

5 – d’Overbroeck’s in Cambridge
6 – CCSS Cambridge Centre for Sixth-form Studies
7 – St. Andrews College Cambridge,
8 – Skola

What are our former students saying about us…

Olya Samoylenko & Erik Koni

– Olya Samoylenko from Moskow went to Vienna University of Economics and Business
– Erik Koni from Tirana went to Module University

Erik Koni and Olya SamoylenkoWe chose CROWN center, because we had to do an IELTS exam in order to get accepted in one university in Toronto, Canada.
We had very positive experience with the personnel from the CROWN center. The room was well equipped and was suitable for presenting the necessary materials using different interactive methods. The teacher was very friendly and was ready to help every moment, when you had a question. The lessons were well structured and easy to follow and to understand.
Thanks to the professional teaching methods, we achieved great results!

Uljad Berdica

– Uljad Berdica CATs Academy Boston

Uljad BerdicaFaleminderit Crown Albania për profesionalizimin, punen e palodhur dhe korektesën në  ndihmen e ofruar duke më dhënë mundësi të fitoj nje burse në një ndër shkollat më të mira në qytetin më inteligjent të botës Boston. Secili nga ne ka nje mori portash që mund ti hapen për të ardhmen mjafton të trokasim në portën e duhur dhe unë këtë e gjeta falë “Crown”. Mirënjohje dhe suksese në punën tuaj të vyer!

Elma Mujollari

– Elma Mujollari is a student at Leuven U. Belgium

Elma MujollariSot dua të ndaj me ju eksperience time pranë qendrës së trajnimeve CROWN. Jam e impresionuar nga profesionalizmi dhe përkushtimi që gjeta aty. Është frymëzues të shohësh njerëz që punojnë me pasion dhe etikë.
Kombinimi i më shumë se një metode si dhe qajsa tejet inteligjente më dhanë atë çka realisht më mungonte. E pra, filozofia e tyre e mësimdhënies është çelësi i suksesit. Rezultati, mëse i dukshëm, mëse i matshëm.
Mungesa e një rankimi të besueshëm dhe fushatat agresive publicitare e bëjnë të vështirë e mbase dhe të gabuar zgjedhjen. Për mendimin tim CROWN është qendra më e mirë në mësimdhënien e gjuhëve të huaja dhe koha do t’i japi vlerën që i takon.

Stile Prezioso (Grei Lamçe)

– Rruga e Durresit, prane ish-kafe Flora, Tirane

Grei LamceWe have had a great experience working with Crown Training in two cases. First,we met together for training staff purpose and we learned a lot. The training course was very practical and effective. Crown staff was friendly and the trainer was very professional. The second time we referred to Crown was for the summer school of our son in England. The procedure was unknown from us and it was thanks to Crown that we were able to complete successfully all the process from the beginning till his arrival in London. They did everything correctly and on time. Thanks to Crown ,our son has now a new perspective to continue his studies in Great Britain. We appreciate a lot the cooperation with these professional people and hope to collaborate again the future. Thank you Crown Training Centre,the best staff ever!

Would you like to join us. Write for more!

[contact-form-7 id=”615″ title=”landing”]