Testimonials

 

 

Klaudio Cubaj

International Foundation Programme – ONCAMPUS Coventry, United Kingdom

Klaudio CubajAmbjenti është fiks siç ma keni e përshkruar ju, jam shumë i kënaqur me shkollën dhe vendin ku ndodhet shkolla.
Falë mbështetjes suaj unë sot studioj në Coventry University për Engineering.

Në çdo hap të procedurës së aplikimit jam ndjerë i sigurtë, deri në marrjen e vizës, pasi ju e keni e bërë atë më të lehtë dhe më të shpejtë.

 

 

Margalina Cibuku

Msc Management with Finance – BBP University London, United Kingdom

Margalina Cibuku

Faleminderit Crown Albania ! Znj. Mezani e jashtëzakonshme me asistencën e saj gjatë gjithë procesit, hap pas hapi deri në marrjen e vizës angleze.

Jo vetëm profesioniste por edhe shumë pozitive e tepër mbështetëse 🙂
Do mbeteni gjatë në kujtesën time. Hugs

 

 

Blerina Xhaferraj

International Master in Business Administration
18 months with ESAP MODULE – BBP University , London United Kingdom

Blerina Xhaferraj

Dëshira ime për të studiuar në Londër u realizua falë asistencës 100% profesionale të stafit të Crown Albania. Sot studioj master në UK!

Do ju rekomandoja të gjithëve që të aplikoni, pasi këtu në BBP University ju do gjeni mbështetjen e stafit, profesorë të mrekullueshëm, kulturë internacionale, aktivitete sociale & kulturore çdo javë.

Mos u mendoni 2 herë, lini takim me Agjensinë Crown Albania dhe realizoni ëndrrën tuaj për një diplomë internacionale!

 

 

Olgert Kukaj

Msc Accounting and Finance (Advanced Diploma Route)
BBP University, London United Kingdom

 

Olgert KukajNëse doni të studioni në UK, ju rekomandoj të gjithëve që të aplikoni nëpërmjet agjensisë Crown Albania. I falenderoj pasi falë tyre, unë gjeta mundësinë e artë që vetëm BBP University e ofron.

Jam 18 vjeç dhe jam duke studiuar në mes të Londrës me një vizë 30 mujore.
How cool is this 🙂

 

 

Olya Samoylenko & Erik Koni

– Olya Samoylenko from Moskow went to Vienna University of Economics and Business
– Erik Koni from Tirana went to Module UniversityErik Koni and Olya SamoylenkoWe chose CROWN center, because we had to do an IELTS exam in order to get accepted in one university in Toronto, Canada.
We had very positive experience with the personnel from the CROWN center. The room was well equipped and was suitable for presenting the necessary materials using different interactive methods. The teacher was very friendly and was ready to help every moment, when you had a question. The lessons were well structured and easy to follow and to understand.
Thanks to the professional teaching methods, we achieved great results!

 

 

Margaret Halsall

– 162.Highbury Grove, Cosham Hants , P.O 62RT, Portsmouth, UK

Margaret HalsallOn a personal level I feel lucky to have met members of Crown staff. They are Anglophone with a well rooted understanding, to the limit of thinking alike with British conservatives, like myself, while dealing with educational matters. The student I sponsored managed to assure an offer at the chosen university (Portsmouth) and this is mainly due to Crown training, consultancy, accurate application both to the academic institution and the UK Home office.

 

 

 

Uljad Berdica

– Uljad Berdica CATs Academy Boston

Uljad BerdicaFaleminderit Crown Albania për profesionalizimin, punen e palodhur dhe korektesën në  ndihmen e ofruar duke më dhënë mundësi të fitoj nje burse në një ndër shkollat më të mira në qytetin më inteligjent të botës Boston. Secili nga ne ka nje mori portash që mund ti hapen për të ardhmen mjafton të trokasim në portën e duhur dhe unë këtë e gjeta falë “Crown”. Mirënjohje dhe suksese në punën tuaj të vyer!

 

 

Elma Mujollari

– Elma Mujollari is a student at Leuven U. Belgium

Elma MujollariSot dua të ndaj me ju eksperience time pranë qendrës së trajnimeve CROWN. Jam e impresionuar nga profesionalizmi dhe përkushtimi që gjeta aty. Është frymëzues të shohësh njerëz që punojnë me pasion dhe etikë.
Kombinimi i më shumë se një metode si dhe qajsa tejet inteligjente më dhanë atë çka realisht më mungonte. E pra, filozofia e tyre e mësimdhënies është çelësi i suksesit. Rezultati, mëse i dukshëm, mëse i matshëm.
Mungesa e një rankimi të besueshëm dhe fushatat agresive publicitare e bëjnë të vështirë e mbase dhe të gabuar zgjedhjen. Për mendimin tim CROWN është qendra më e mirë në mësimdhënien e gjuhëve të huaja dhe koha do t’i japi vlerën që i takon.

Stile Prezioso (Grei Lamçe)

– Rruga e Durresit, prane ish-kafe Flora, Tirane

Grei LamceWe have had a great experience working with Crown Training in two cases. First,we met together for training staff purpose and we learned a lot. The training course was very practical and effective. Crown staff was friendly and the trainer was very professional. The second time we referred to Crown was for the summer school of our son in England. The procedure was unknown from us and it was thanks to Crown that we were able to complete successfully all the process from the beginning till his arrival in London. They did everything correctly and on time. Thanks to Crown ,our son has now a new perspective to continue his studies in Great Britain. We appreciate a lot the cooperation with these professional people and hope to collaborate again the future. Thank you Crown Training Centre,the best staff ever!